Ons Verhaal

ons verhaal

Het concept achter Cuyten Boilies

HOE HET BEGON

Achter Cuytenboilies staat een grote groep karpervissers uit binnen- en buitenland, waarvan de meesten op grote wateren en rivieren vissen. Een aantal van hen zijn echte targetvissers en zoeken de meest extreme, zwaar beviste circuitwateren op om bepaalde vissen te vangen.

Onze kern bestaat uit 5 vissers die samen het Runningwater team vormen. We vissen vaak samen en proberen regelmatig onze visserij en onze gekozen aanpak te laten zien. Als je niet bekend bent met deze serie kun je hem op youtube bekijken onder de naam ‘Runningwater’.

dE TOEKOMST

Tot vorig jaar werkten we samen met verschillende zorgboerderijen waar onze producten werden verpakt en verzonden. Gezien de sterke huidige groei van Cuytenboilies verhuizen we in 2021 naar een nieuwe, grotere locatie waar we samen met een zorggroep alle producten gaan verwerken en verpakken.

Vanuit deze nieuwe locatie organiseren wij in het nieuwe seizoen elke woensdag een wekelijkse afhaalavond waar al onze producten klaar staan om te proeven, ruiken, bekijken en natuurlijk direct uit voorraad mee te nemen.

Cuytenboilies is oorspronkelijk opgericht om boilies te produceren voor onze groep vissers. Het was helemaal niet onze bedoeling om commercieel te gaan verkopen, maar de vraag naar onze boilies werd steeds groter en we moeten blijven investeren om aan deze groei te kunnen voldoen.

Winkelmand
Scroll naar boven